Byggservice

Inom Byggservice utför vi alla typer av reparationer, underhåll och ombyggnationer. Jobben varierar och kan handla om allt från att byta en knopp på en kökslucka till totalrenovering av ett kontor. 

Vårt byggserviceteam är vana att arbeta i hemmiljöer och i miljöer med pågående verksamhet. Ett strukturerat arbetssätt, god kommunikation och stor förståelse för brukarna gör att jobben utförs på ett smidigt sätt för alla parter.

Vi har runt 30 fullt utrustade servicebilar som rullar i länet vilket gör oss störst i Örebro regionen på Byggservice.

ByggTema Styckebadrum

Vårt koncept för renovering av styckebadrum har rönt stor framgång. Med ett strukturerat arbetssätt, noggrann tidplan, skickliga hantverkare och god kommunikation kortar vi byggtiden. Något som ger lägre kostnader för fastighetsägaren och nöjdare hyresgäster som kan bo kvar i sina lägenheter under renoveringen.

Vi är störst i regionen på byggservice

Byggserviceavtal

Vi har byggserviceavtal med stora som små fastighetsägare i hela mellansverige. Är du intresserad av ett avtal, varmt välkommen att kontakta Anders Håkansson, vår byggservicechef.

Försäkringsjobb

Vi arbetar åt samtliga större försäkringsbolag och åtgärdar alla typer av försäkringsskador såsom vatten, brand, sanering. Vid försäkringsjobb använder vi MEPS 2.0.