Lokaler

VSOP satsar och bygger ny yrkesbutik

Vår granne VSOP expanderar och bygger ut med ett separat hus som ska rymma nya yrkesbutiken, utställning och kontor. Totalt handlar det om 1 250 kvm som byggs i två våningar. Huset uppförs med trästomme, sandwichpaneler och kommer ha stora glaspartier som släpper in ljuset och ger ett inbjudande intryck.

På ByggTema är vi glada över att ha fått förtroendet att hjälpa VSOP att förverkliga sin vision om att skapa Örebros mest välsorterade yrkesbutik. Om ett år, i maj 2020, ska allt stå klart. Just nu är markarbetet i full gång och till sommaren gjuter vi plattan.

– Det kändes helt naturligt att anlita ByggTema för vårt projekt, berättar Jonas Gullberg, vd på VSOP. Vi har sedan tidigare ett bra samarbete där vi hjälper ByggTema med foliering av  bilar, byggskyltar, vepor och snygga arbetskläder.

ByggTema expanderar

ByggTema Fastigheter har förvärvat Propellervägen 6, grannfastigheten till vårt huvudkontor. Detta ger oss bra möjligheter att utveckla vår verksamhet i ett expansivt läge. Vi behöver utöka våra lokaler men det ger oss också möjlighet att bygga för andra hyresgäster. Byggrätten är på 4 000 kvm. På en del av tomten, som är 2 900 kvm, ligger redan idag en byggnad som är uthyrd.

– Att kunna växa på en plats där vi redan befinner oss samt att kunna utnyttja marken för andra verksamheter och hyresgäster är för oss väldigt värdefullt, säger Lars-Erik Gustavsson och Per Wallstedt.