Brf Sälfjällscenter, Lindvallen

Mitt på Sälfjället där Tomasbacken startar finns Sälfjällstorget – med barnområde, hotell, butiker och bra nöjesutbud har det blivit lite utav ett nav i Lindvallen. Alldeles intill skidbacken ligger BRF Sälfjällscenter som vi totalrenoverat både ut- och invändigt.

Lägenheterna som är 1-3 rum & kök och 22,5 – 46,5 kvm är fördelade på fyra hus. Vid renoveringen har vi varit noga med att välja funktionella, lättskötta och slitstarka material. All inredning är ny och vald för att skapa en trivsam, varm och avkopplande atmosfär.

Lägenheterna har en modern interiör med en mix av vit träpanel och mörkbetsad ekparkett. De är renoverande från grunden och har en god standard med kakel, klinkers och funktionell kök från HTH med mörka träfanerluckor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Badrummen har kakel & klinkergolv. 

Ytorna är effektivt och genomtänkt nyttjade för att ge en rymlig känsla och gott om plats för både praktisk förvaring och trevligt umgänge. Till varje lägenhet finns skidförråd och gemensamt tvätt- & torkutrymme. Utvändigt har husen fått ny mörk träpanel samt nya fönster och dörrar. Projekt har även innefattat byte av dränering samt markarbeten som förbättrat utomhusmiljön runt fastigheterna.

Speciellt i projektet

  • Materialval med fokus på både funktion och estetik
  • Effektivt utnyttjande av ytorna
  • Balkongräcken i glas
  • Planering för samkörning av arbetsmoment i de olika lägenheterna
  • Hänsyn till närliggande hotellverksamhet