Jobba hos oss

Vi har höga ambitioner och en tydlig vision. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett bra team med fin laganda. Engagemang, arbetsglädje och bra samarbetsförmåga är något vi värdesätter. Varmt välkommen till ByggTema – tillsammans gör vi underverk.

Vi söker projektledare till Karlstad och Örebro

Ta chansen att bli en del av vårt ByggTema-lag som projektledare med stationering vid både vårt Karlstad kontor och Örebro kontor. Här får du möjlighet att ansvara för helheten i våra entreprenadprojekt och leda medarbetare i ett härligt team.

Du kommer att ha en central roll i projekten med många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Är du driven, engagerad och strukturerad person som trivs i en miljö präglad av samarbete gör du rätt i att Läsa mer om tjänsten som projektledare här.

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till vår operativa chef Karolina Landin (karolina.landin@byggtemagruppen.se)

Byggnadssnickare

Vi söker dig som är snickare i Örebro och Karlstad området samt vill arbeta med entreprenader och byggservice. Du har yrkesbevis, några års erfarenhet samt är noggrann, självständig och initiativrik. Du månar om dina kollegor och gott samarbete med kunder och leverantörer. B-körkort är krav och du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska kännas kul att gå till jobbet.

Kontakta operativ chef Karolina Landin (karolina.landin@byggtemagruppen.se) med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Beskriv gärna dina tidigare erfarenheter och vilka sorts uppdrag du har deltagit i. Då vi söker snickare till både Byggservice och Entreprenad, gör det att vi säkrare hittar varför just du kan bli vår nästa medarbetare!

Gemenskap

Vi tycker det är viktigt med gemenskap. Därför uppmuntrar vi till aktiviteter där alla som vill kan delta. T ex har vi ett ByggTema hockeylag och gemensam cross-fit-träning. Som anställd hos oss har du självklart ett friskvårdsbidrag.