ByggTema expanderar västerut

Nu tar nästa steg mot målet att sprida vårt affärskoncept på nya marknader. Vid årsskiftet etablerade vi ByggTema Väst som en ny enhet i Karlstad, där vi erbjuder ByggTemas tjänster inom både byggservice och entreprenader till Karlstadsregionen.

Ramavtal med olika uppdrag inom underhåll och byggservice har inledande varit grunden för verksamheten, men vi ser framemot att etablera hela ByggTemas koncept. Fokus är förstås även här att vara ett nytänkande byggföretag som erbjuder trygghet, engagemang och hög kvalitet i utförandet.

– Kombinationen av entreprenadprojekt och serviceuppdrag ger stora synergier i verksamheten samt en bredd i kunskap och affärserbjudandet som vi är stolta över att kunna presentera, säger Mikael Magnusson, VD ByggTema.

ByggTema Väst har sitt kontor på Gräsdalsgatan 9 i Karlstad och våra servicebilar rullar nu runt på uppdragen i området. Vi ser fram emot att få erbjuda regionen en väl fungerande byggprocess med hög kvalitet i utförandet, hög säkerhet och god planering, och hoppas på många intressanta samarbeten.

– ByggTema Väst är ett tydligt steg i vår utveckling och vi är stolta över att ha en så kompetent och driven organisation på plats, avslutar Mikael Magnusson.