ByggTema blir FBKs nya partner

Efter att under det senaste halvåret etablerat oss allt starkare i Värmlandsområdet ser vi möjligheten och ett stort intresse i att skapa nya och utökade samarbeten.
– Med fortsatt expansion i Värmland och Karlstadområdet ser vi det som ett naturligt steg att gå in som stolt partner till Färjestad BK, säger ByggTemas VD Mikael Magnusson.

– ByggTemas och Färjestad BKs värdegrunder har mycket gemensamt och vi har båda en ambition om att skapa lokal utveckling och ett samhälle att trivas i. Just nu är det extra viktigt att fokusera på det som ger värde och gemenskap i vår vardag och tillsammans har vi möjligheten att bidra till en aktiv stad, säger ByggTemas VD Mikael Magnusson. Vi passar också på att rekrytera personal till kontoret i Karlstad.

– Vi på ByggTema ser fram emot en intressant höst med nya uppdrag och samarbeten. Vill du ta del av den resan som medarbetare hos oss i Karlstad? Tveka inte att höra av dig till Joel Fråstad på telefon 073-261 51 62 om du är intresserad av att jobba hos oss, säger Magnusson.

– Vi är verkligen tacksamma och stolta över att få starta upp ett samarbete och partnerskap med ByggTema. Att ByggTema, som är en av de starkaste byggaktörerna i Örebro och Mellansverige, nu satsar hårt på Värmland och Karlstadregionen och då väljer Färjestad BK för att både etablera varumärket samt bygga ett helt nytt företagsnätverk glädjer oss på alla sätt, säger Mats Tågmark på FBK Marknad.